Helseforsikring 2020: så mye rabatt du får på din omsorg premie hvis du frivillig ta et høyere overskudd

Tid til å ta en nærmere titt på din helseforsikring har kommet. Du kan bytte til en annen forsikringsgiver inntil 31 desember, den gamle politikken vil bli avsluttet automatisk.

I mellomtiden har alle helse forsikringsselskapene annonsert sine premier for 2020 og det er mulig å sammenligne politikk.

Les også: dette du betaler i 2020 i gjennomsnitt for den grunnleggende forsikringen med en Natura politikk, budsjett politikk eller hvile politikk

Premiene publisert er i obligatorisk overskudd på 385 euro. Du kan imidlertid få rabatt på premien hvis du velger en frivillig overflødig.

Dette er et visst beløp som øker den obligatoriske overflødig. Vanligvis kan du velge en økning på 100, 200, 300, 400 eller 500 euro.

Vet du mer?
Overflødig: standard €385, men du kan øke denne
Den nederlandske helse-markedet er dominert av forsikringsselskapene Achmea, CZ, Menzis og VGZ.

Under Achmea er Silver Cross, Interpolis og FBTO. CZ bruker merker som CZ og Ohra. Vgz inkluderer VGZ, Univé og Zekur. Og Menzis bruker som merker Menzis, Anderzorg og regulerer også helseforsikring av HEMA.

Business Insider gikk til de største fire forsikringsselskapene etter hvor mye rabatt de gir på premien hvis du øke din egen risiko.

Nedenfor finner du rabatt per måned av fire merker av de store forsikringsselskapene. Vi har valgt Silver Cross, CZ, VGZ og Menzis. Hvert år kan du øke din egen risiko med de forskjellige merkene med 100, 200, 300, 400 eller 500 euro.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *